Synsklargøring

Synsklargøring​ af din bil.

​Er det ved at være tid til, at din bil skal til syn?

Det kræver en professionel, omhyggelig ​klargøring af bilen, og det skal vi med glæde hjælpe dig med.

Det er uanset, om du er privatperson eller erhvervsdrivende, og uanset hvilket bilmærke du har. Især fra Brønderslev, Hjørring og omegn har vi mange kunder, men vi tilbyder også meget gerne vores service for folk fra resten af landet, som enten har brug for synsklargøring af deres bil eller en anden form for forbedring.​

Gå igennem syn første gang

Vi hos Rømers Auto og Motorsport er et stærkt hold af faglærte, erfarne og professionelle mekanikere, der altid har kundens behov og specifikke ønsker som første prioritet. Vi vil sørge for, at enhver kunde kan gå herfra glad og tilfreds og ikke mindst tryg ved det arbejde, vi udfører på deres bil.

Vores store erfaring med synsklargøring giver dig en sikkerhed for, at din bil går igennem ethvert syn uden problemer. Om en bil går igennem syn kommer ikke an på udseendet af bilen, men på hvorvidt den har alvorlige fejl, der påvirker sikkerheden og miljøet.

På vores værksted udbedrer vi de fejl, din bil måtte have, så du kan få en sikker og synsklar bil.​

​Vidste du, at hver femte bil ikke bliver godkendt ved det periodiske syn og derfor skal til omsyn?

​Det besvær og de ekstra udgifter kan du spare, hvis du sender bilen til synsklargøring hos os.

Vi laver et godt tilbud

Ring til os på telefon 98 88 74 93 inden dit næste syn og aftal en tid for et grundigt eftersyn af din bil. Vores mekanikere giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

​Hvad enten du har brug for service, reparation eller montering af ekstraudstyr på din bil, kan vi på Rømers autoværksted hjælpe dig.

​Hos os vil du altid få en grundig rådgivning og vejledning i, hvad der tjener din bil bedst.

​Ring til os på telefon 98 88 74 93 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.​