Klargøring til syn hos erfarne mekanikere

Kontakt os​

Få et synstjek af din bil i Brønderslev

Er det ved at være tid til, at din bil skal til syn? Så hjælper vi dig med glæde hos Rømers Auto! For os gør det ingen forskel, om du er privatperson eller erhvervsdrivende, og hvilket bilmærke du kommer med.

Vi tilbyder klargøring til syn på vores værksted i Brønderslev, og derfor har vi især mange kunder fra de omkringliggende byer som f.eks. Pandrup og Aabybro. Alle er velkomne, også hvis du kommer fra et andet sted i landet.

Din tryghed og tilfredshed er det vigtigste

Hvem er vi hos Rømers Auto? Først og fremmest består vi af et stærkt hold af faglærte, erfarne og professionelle mekanikere, der altid har kundens behov og specifikke ønsker som førsteprioritet. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad, tilfreds og tryg, når vi er færdige med klargøring til syn.

Vores store erfaring med klargøring til syn giver dig en sikkerhed for, at din bil går igennem ethvert syn uden problemer. Vi udbedrer de fejl, din bil måtte have – det kommer nemlig ikke an på udseendet af bilen, om den går igennem synet, men om hvorvidt den har alvorlige fejl, der påvirker din og andres sikkerhed.

Derfor er det vigtigt at vælge et værksted, som du stoler på. Et værksted, der vægter grundighed og kvalitet højt, uden at det skal koste det hvide ud af øjnene. Her er det Rømers Auto, du skal vælge.

Indhent gratis tilbud​

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig til en snak hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil klargøring til syn i dag eller ring og få en pris

Vidste du, at hver femte bil ikke bliver godkendt ved det periodiske syn og derfor skal til omsyn? Du kan altså spare de ekstra udgifter, hvis du sender bilen til synsklargøring hos os med det samme.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du f.eks. vil høre mere om vores priser, eller hvis du har andre spørgsmål.

​Vi servicerer både private og erhvervsdrivende, for hvem som helst kan få brug for en autoriseret mekanikers hjælp, og vi er altid klar til at give en hånd med.

CVR:​ 15887508

Kontakt os

Svalevej 1, 9700 Brønderslev

(+45) 98 88 74 93
(+45) 28 73 15 93

romersauto@gmail.com

Service partner