Bliv godt kørende med et dækskift

Kontakt os​

Sving forbi vores værksted og få nye dæk

Trænger din bil til nye dæk? Så er det Rømers Auto, du leder efter. Vi er et autoværksted i Brønderslev med erfarne og veluddannede mekanikere, som står klar til at hjælpe dig med dækskifte, så du igen kan køre sikkert på vejene.

Vi er en af Nordjyllands foretrukne mekanikere, og vi står til rådighed, hvad enten du som privat eller erhvervsdrivende kommer fra Aabybro, Pandrup eller en af de omkringliggende byer.

Dækservice året rundt

Måske har du været så uheldig at punktere, eller måske er det blevet tid til at skifte til vinterdæk. Der kan være mange grunde til, at det kan være en god idé med udskiftning af dæk.

Vi hjælper dig bl.a. i forbindelse med:

  • Skift til vinterdæk eller sommerdæk
  • ​Måling af dæktrykket
  • ​Autohjælp ved punktering

Uanset din årsag til et dækskift, så løser vi problemet for dig hurtigt, effektivt og billigt året rundt. Vi er også eksperter, hvis du har brug for et eftersyn af din bil, hvis du skal have monteret noget ekstraudstyr, eller hvis din bil trænger til en reparation.

Indhent gratis tilbud​

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig til en snak hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en god pris på dækskift

Udskiftning og montering af dæk skal gerne udføres af professionelle, som ved, hvad de laver – så kan du føle dig sikker, når du kører på vejene.

Hos Rømers Auto har vi et bredt udvalg af dæk og fælge til en lang række bilmærker, og vi vil altid sørge for, at du får en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil bedst.

Vil du høre nærmere om, hvilke tilbud vi kan give dig på de forskellige serviceydelser, dæk, fælge, og priser, er du mere end velkommen til at kigge forbi værkstedet eller give os et kald. Vi er åbne for hvem som helst, som har brug for et dækskift.

​Vi servicerer både private og erhvervsdrivende, for hvem som helst kan få brug for en autoriseret mekanikers hjælp, og vi er altid klar til at give en hånd med.

CVR:​ 15887508

Kontakt os

Svalevej 1, 9700 Brønderslev

(+45) 98 88 74 93
(+45) 28 73 15 93

romersauto@gmail.com

Service partner