Motorsportsudstyr

Vi leverer professionelt motorsportsudstyr.

Kontakt os​

​Rømers Auto – Motorsport er andet end et autoværksted, for vi har nemlig også et lager med et bredt sortiment af professionelt udstyr til forskellig motorsport, som du kan erhverve dig.

Vores forretning er beliggende i Ø. Hjermitslev vest for Brønderslev, hvorfra vi betjener de motorsport-interesserede kunder. De fleste af vores kunder er fra Brønderslev, Hjørring og området omkring, men vi hjælper gerne folk fra hele landet.

​Bredt udvalg til alle typer motorsport

Fra vores forretning kan vi levere alt udstyr inden for:

  • Banesport
  • Karting
  • Rally
  • Rallycross​

Vores store udvalg dækker ethvert behov til enhver type motorsport.

Her på hjemmesiden kan du se et udpluk af varerne, og er der noget udstyr du ikke kan finde, kan vi bestille alt hjem. Kontakt os og lad os vide, hvad du står og mangler!

Stor erfaring inden for motorsporten

På Rømers autoværksted har vi Jan og Dennis Rømer, som begge har mange års erfaring inden for deres fag som automekanikere, men det er ikke det eneste, de er dygtige til. De er samtidig meget passionerede omkring og erfarne med motorsport og har et bredt kendskab til sporten og det rigtige udstyr dertil. Som vi altid siger: Man skal aldrig gå ned på udstyr!

Indhent gratis tilbud​

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig til en snak hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring og hør mere

Mekaniker Dennis Rømer varetager den daglige del af motorsporten i vores forretning. Er du interesseret i motorsport, og har du nogle spørgsmål om det helt rigtige motorsportsudstyr, er du meget velkommen til at kontakte ham direkte på telefon 28 73 15 93.

Vi glæder os til at dele interessen for motorsport med dig!

​Vi servicerer både private og erhvervsdrivende, for hvem som helst kan få brug for en autoriseret mekanikers hjælp, og vi er altid klar til at give en hånd med.

CVR:​ 15887508

Kontakt os

Svalevej 1, 9700 Brønderslev

(+45) 98 88 74 93
(+45) 28 73 15 93

romersauto@gmail.com

Service partner