Effektiv service på bil

Kontakt os​

Kom forbi til et serviceeftersyn

Leder du efter en professionel fagmand, som har god erfaring med at lave service på biler? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Rømers Auto har vi mange års erfaring inden for serviceeftersyn, så du kan have ro i maven, når du kører herfra igen i din bil.

Vores værksted er beliggende i Brønderslev, hvorfra vi servicerer en bred kundekreds fra bl.a. Aabybro, Pandrup og de omkringliggende byer – men også det øvrige Nordjylland.

Prisen i bund – uden at gå på kompromis med kvaliteten

Hos Rømers Auto er grundighed, kvalitet og konkurrencedygtige priser nøgleordene. Vi foretager service på bil som nogle af de mest prisvenlige i branchen, men helt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vores veluddannede og højt kvalificerede fagfolk sikrer.

Bilservice hos os indebærer blandt andet:

  • ​Skift af olie og implementering af nyt oliefilter
  • ​Kontrollering af bremse- og kølervæske
  • ​Justering af mønster- og tryk på dækket
  • ​Justering af motorens ventiler
  • Kontrollering af udstødningssystemet

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og monterer ligeledes ekstraudstyr. Du kan derfor trygt overlade din bil til os – det kan betale sig i sidste ende.

Indhent gratis tilbud​

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig til en snak hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om service på bil

Hvis det er tid til en billig bilreparation, så smut forbi Rømers Auto, hvor du vil blive taget imod af et hold dygtige, erfarne mekanikere, som garanterer dig og din bil den bedste behandling.

Du er også velkommen til at give os et kald, hvis du vil have en pris på din opgave, eller hvis du har andre spørgsmål til service på bil. Vi ser frem til at give dig et uforpligtende tilbud.

​Vi servicerer både private og erhvervsdrivende, for hvem som helst kan få brug for en autoriseret mekanikers hjælp, og vi er altid klar til at give en hånd med.

CVR:​ 15887508

Kontakt os

Svalevej 1, 9700 Brønderslev

(+45) 98 88 74 93
(+45) 28 73 15 93

romersauto@gmail.com

Service partner