Effektiv reparation og service af din bil

​Kom forbi Rømers autoværksted, når din bil skal i topform. Her klarer vi alt i reparation og service på alle biler. Vores værksted er beliggende i Brønderslev, hvorfra vi servicerer en bred kundekreds især af folk fra Brønderslev, Hjørring og omegn, men også rundt omkring fra resten af landet. Vi hjælper også gerne dig!​

Professionelle med det nyeste udstyr

Vi har et hold af dygtige, erfarne mekanikere, hvis faglige kompetencer garanterer dig og din bil den bedste behandling. Det er vores fornemste opgave at udføre et stykke arbejde, som du kan føle dig sikker ved, og derfor går vi også højt op i en god dialog i vores samarbejde.
På Rømers autoværksted arbejdes med det nyeste, bedste udstyr både i vores skades- og karosseriafdeling og i vores afdeling for reparation af plastdele. Det giver os muligheden for at udbedre langt de fleste skader, din bil måtte få.

Vi er kendt for at levere godt arbejde til en god pris og altid til aftalt tid, så du kan trygt overlade din bil i vores hænder.

Alle bilmærker er velkomne

Vi er førende, hvad angår professionelle serviceeftersyn og reparationer, der får bilen til at spinde, og vi udfører vores gode serviceeftersyn på alle bilmærker. Uanset hvilken bil du kommer kørende hertil i, sørger vi altid for, at sikkerheden og køreegenskaberne er i top, når du kører herfra.

Kontakt os på telefon 98 88 74 93 for at høre mere om muligheder og priser for service og reparation.

Indhent GRATIS tilbud​

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTOPLYSNINGER​​

Tlf. ​​98 88 74 93 eller 28 73 15 93

​CVR 15887508

Vores kerneværdier

Ærlighed

Stabilitet

Punklighed

Omhyggelighed

Kvalitetsbevidste

RØMERS AUTO V/JAN FRØKJÆR RØMER
Svalevej 1
9700 Brønderslev