Reparationer og service

Service på bil i Brønderslev.

Effektiv reparation og service af din bil – Serviceeftersyn tilbydes

Leder du efter en professionel og certificeret fagmand, der kan lave service på bilen? Hos Rømers auto har vi mange års erfaring inden for serviceeftersyn. Vi kontrollere bilens bevægelige dele ned til mindste detalje, så du kan få ro i maven over mekanikken.

​​Således undgår du også at skulle med bilen til omsyn og mindre risiko for at bilen bryder sammen. Dermed sparer du både tid og penge. Vi har konkurrencedygtige priser på alle vores service af biler uanset størrelse og bilmærke.​

​​Kom forbi Rømers autoværksted, når din bil skal i topform. Her klarer vi alt i reparation og service på alle biler. Vores værksted er beliggende i Brønderslev, hvorfra vi servicerer en bred kundekreds især af folk fra Brønderslev, Hjørring og omegn, men også rundt omkring fra resten af landet. Vi hjælper også gerne dig!​

​​Få service på bil hos Rømers Auto​

Alle biler har behov for serviceeftersyn. Mange tror dog at serviceeftersynet på deres bil skal ske hos et bilmærkeværksted. Dette er dog en myte. Service på bilen kan på lige fod og med samme kvalitet foretages hos en lokal automekaniker, så længe det er et autoriseret autoværksted.

​Hos Rømers Auto er vi autoriserede værksted, der foretager service samt nogle af de mest prisvenlige i branchen. Vi udfører nogle af Brønderslev og Nordjyllands grundigste bilservice. Vores veluddannede fagfolk er højt kvalificerede og har stærke kompetencer, så du er kvalitetssikret, hvis du vælger at få serviceret bilen hos os.

Her er de servicetiltag på bilen vi b.la. går ind og kigger på under vores serviceeftersyn:​

  • Skifter olien og implementere nyt oliefilter
  • ​Kontrollerer bremse- og kølervæske
  • ​Justering af mønster- og tryk på dækket
  • ​Justering af motorens ventiler
  • ​Kontrollering af udstødningssytemet
  • Og meget mere….

Vi er kendt for at levere godt arbejde til en god pris og altid til aftalt tid, så du kan trygt overlade din bil i vores hænder.

​Professionelle med det nyeste udstyr

Vi har et hold af dygtige, erfarne mekanikere, hvis faglige kompetencer garanterer dig og din bil den bedste behandling. Det er vores fornemste opgave at udføre et stykke arbejde, som du kan føle dig sikker ved, og derfor går vi også højt op i en god dialog i vores samarbejde.

På Rømers autoværksted arbejdes med det nyeste, bedste udstyr både i vores skades- og karosseriafdeling og i vores afdeling for reparation af plastdele. Det giver os muligheden for at udbedre langt de fleste skader, din bil måtte få.​

Få uforpligtende tilbud på dit næste servicetjek

Vi er førende, hvad angår professionelle serviceeftersyn og reparationer, der får bilen til at spinde, og vi udfører vores gode serviceeftersyn på alle bilmærker. Uanset hvilken bil du kommer kørende hertil i, sørger vi altid for, at sikkerheden og køreegenskaberne er i top, når du kører herfra.

Kontakt os på telefon 98 88 74 93 for at høre mere om muligheder og priser for service og reparation.